Imprimeix

CONFERÈNCIA SOBRE INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL I SOCIAL A L'ERA DIGITAL

Escrit per Lda. M. Dolors Grassot París el . Publicat a Articles

Cicle de Conferències de l'Associació de Becaris de "la Caixa"

 alt

 

L'Associació de Becaris de "la Caixa", amb el suport de l'Obra Social, posa en marxa un cicle de conferències amb l'objectiu de presentar personalitats de reconegut prestigi en tots els àmbits acadèmics i professionals, amb qui els exbecaris de "la Caixa" han tingut relació. Els propis exbecaris seran, per tant, els amfitrions dels ponents i participaran també a les xerrades.

Michelle Garcia Winner

CaixaForum Barcelona. 22 de maig, a les 19 hores

L'exposició constant a les xarxes socials, al treball en xarxa i als videojocs, en detriment de la relació personal, està afectant les nostres habilitats socials. Michelle Garcia Winner és una reconeguda logopeda nord-americana que treballa des de fa anys amb administracions, educadors i famílies posant en valor allò que ella denomina "Pensament social" per potenciar el màxim desenvolupament intel·lectual, emocional i social de nens, joves i adults.

El cicle de conferències de l'Associació de Becaris de "la Caixa" convida Michelle Garcia Winner a explicar com podem fomentar la intel·ligència emocional o social. Després de la xerrada, dialogarà sobre aquest tema amb Núria Oliver, becària de "la Caixa" i directora científica a Telefònica I+D.

Entrada: 4 € (50% de descompte per a clients de “la Caixa”). Places limitades.

Entrada online. caixaforum.com/agenda (Obre en una finestra nova)

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar